Za selitveni servis cenik ni nujno drag

Če ne spadate med tiste ljudi, ki imajo v stanovanju le minimalno število predmetov, je selitev lahko zastrašujoča. Zastrašujoča je lahko še zlasti, če imate omejen proračun. Kako spraviti vse svoje stvari iz trenutnega doma na novo mesto, ne da bi pri tem spustili tone denarja? Tu je nekaj trikov in strategij za omejen proračun. 

Če si boste za selitev izbrali selitveni servis, ga boste najverjetneje začeli iskati na spletu. Selitveni servis cenik je tako lahko odlično geslo, s katerim boste brez težav dobili najboljši servis za selitve. Vsekakor je na začetku potrebno kar precej iskanja in vztrajnosti, saj so dobri in kvalitetni selitveni servisi resnično redki. Če pa si želite dobiti takšnega, ki ni predrag, bo naloga še toliko težja. 

Pred odločitvijo zberite vsaj tri ponudbe

Ko razmišljate o strokovnjakih, zberite vsaj tri ponudbe različnih podjetij in ugotovite, kakšna je cena za selitveni servis. Kljub temu, kar si morda mislite, se je mogoče pogajati s ponudniki. Tudi selitvena podjetja imajo boljša in slabša obdobja za selitve. Če se boste selili pozimi, boste zagotovo imeli nižjo ceno, kot če se boste selili spomladi. 

S pomočjo gesla selitveni servis cenik boste tako zagotovo prišli do različnih selitvenih podjetij, na katere se boste obrnili za pripravo predračuna. Šele nato se boste odločili, katero izmed njih boste najeli. 

Prodajte ali oddajte odvečne stvari

Ste pripravljeni na drastične ukrepe? Prodajte vse, še posebej privlačna ideja, če vas prevzamejo vse naloge, povezane s selitvijo. Če si želite dodatno privarčevati, se potrudite in pred selitvijo oddajte ali za ugodno ceno prodajte stvari, ki jih v novemu stanovanju ne boste več potrebovali. 

Tako boste zmanjšali tudi ceno selitve. Selitveni servis cenik tako ni edina pot do cenovno ugodnega selitvenega servisa. Pomembno je tudi to, da poskrbite, da ne boste imeli preveč predmetov, ki jih boste morali preseliti. To je idealen način za zmanjšanje računa selitve.