Waeco napredne klimatske naprave

Waeco izdelki in Waeco klimatske naprave so znane po svoji dolgoletni življenjski dobi, vrhunski kvaliteti, predvsem pa uporabnosti in funkcionalnosti. 

Waeco podjetje razvija tehnologijo, ki je kakovostna in omogoča nadzor nad hladilnimi verigami, kuhalnimi sistemi ter klimatizacijo okolja.

Kako deluje in posluje podjetje Waeco?

Waeco je podjetje z dolgoletno tradicijo. Že več kot dvajset let ponujajo inovativne in moderne rešitve za področje hladilništva, gostinstva in klimatizacije.

 Waeco podjetje je tudi zelo ekološko naravnano in skrbijo, da njihova proizvodnja čim manj škoduje naravi, ljudem in živalim, ki so v današnjem času zelo ogrožene, prav zaradi prevelikega delovanja različnih industrij. Skrbijo za to, da pri njihovi proizvodnji proizvajajo čim manj škodljivih plinov, čim manj onesnažene vode in odpadkov. 

Poleg tega imajo tudi mnogo certifikatov, ki potrjujejo, da je njihovo delovanje oziroma proizvodnja res varna in okolju prijazna.

S čim se podjetje Waeco ponaša in kaj ponuja ?

Waeco že več kot petindvajset let ponuja standardno prilagojene rešitve za področje gostinstva, hladilništva in klimatizacije, ter zagotavlja zanesljivost, napredno tehnologijo in inovativnost. Waeco razvija tehnologijo, ki je kakovostna in omogoča nadzor nad hladilnimi verigami, kuhalnimi sistemi ter klimatizacijo okolja. Ponujajo tudi upravljanje njihovih naprav preko prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pa preko pametnega telefona, hkrati pa ob uporabi teh naprav skrbijo za varnost in tajnost vaših osebnih podatkov.

Prav tako pa tudi podjetje Waeco nudi odlično podporo svojim strankam, saj si želijo da bi njihovi uporabniki oziroma kupci imeli čim boljšo potrošniško izkušnjo. Za vse informacije glede njihovih izdelkov in storitev so vam vedno na voljo. Kontaktirati jih je možno preko telefonske številke ali pa elektronske pošte, potrudili se bodo, da vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času in vam svetovali pri izbiri izdelka, katerega potrebujete.

Waeco izdelki so kakovostni in so znani po svoji cenovni dostopnosti in dolgi življenjski dobi.