Paviljoni so odlična mesta za druženje

Leseni vrtni paviljoni so zagotovo več kot odlična priložnost za druženje z bližnjimi, še posebej v toplejšem letnem obdobju. Če je takšna vrtna konstrukcija izdelana ročno oziroma po meri naročnika, pa je vse skupaj zagotovo še kakovostnejše pa tudi lepše na pogled. A najprej si boste morali najti primernega ponudnika, ki vam bo po lastnih željah izdelal odličen vrtni element, s katerim se boste pohvalili tudi svojim prijateljem.

Strokovno podkovani ter izkušeni izdelovalec paviljonov Zaze vam bo povedal, da imate pri izbiri takšne konstrukcije za na vrt najrazličnejše možnosti. Obstaja torej več vrst oziroma tipov lesenih paviljonov. Paviljoni iz lesa so lahko odprti, zaprti ali polodprti. Prav tako lahko izbirate med različnimi oblikami, na primer med štirikotnimi, šestkotnimi ter osemkotnimi.

Od tal so paviljoni dvignjeni s pomočjo kovinskim sider

Leseni paviljoni so vam torej na voljo v več vrstah in oblikah. Od tal so praviloma dvignjeni s pomočjo kovinskih sider. Po želji pa vam  nekateri proizvajalci izdelajo tudi modernejše vrste paviljonov. To so takšni, ki imajo ravne strehe.

Vsak ročno izdelan paviljon iz lesa je dokončan ter pobarvan v delavnici. Nato sledi še sama montaža. Večinoma se vrtni paviljoni pokrivajo s tegolo, s skodlami ali s strehami, ki imajo minimalni naklon. Praviloma je v samo ceno izdelave ter montaže paviljona všteta tudi odkapna pločevina.

Cena paviljona iz lesa

Leseni paviljoni so lahko različnih cen. Cena je praviloma odvisna predvsem od velikosti pa tudi od same zahtevnosti objekta. Lahko je kompletna, kar v praksi pomeni, da je v končni strošek všteta sama izdelava paviljona, barvanje, kritje ter montaža konstrukcije na že pripravljeno podlago.

Odlične ideje za paviljon po vaši meri si lahko ogledate v spletnih galerijah odličnih ponudnikov. Na spletu vam je na voljo tudi kontakt, s pomočjo katerega lahko pridete do konkretnejše ponudbe za vašo želeno vrtno konstrukcijo.