Center projekcije vam ponuja vse za projektorje na enemu mestu

Projektorji so že od nekdaj zelo pomemben del večjih in manjših predavalnic, sejnih sob, predstavitvenih dvoran, kinodvoran in še bi lahko naštevali. Dober in kakovosten projektor je uporabniku omogočal, da je na platnu večji množici predvajal želeno vsebino. 

Uporaba kvalitetnega projektorja je tako izredno pomembna na različnih področjih. Za nakup vsega potrebnega pa uporabnik potrebuje center projekcije, ki mu bo pred nakupom nudil vse potrebne informacije, po nakupu pa mu bo nudil vso potrebno podporo, zagotovil mu bo ustrezen servis in morebitna popravila ter omogočil nakup vseh potrebnih rezervnih delov, med katerimi so zagotovo najpomembnejše žarnice za projektor, ki ob pogosti rabi projektorja večkrat iztrošijo. 

Bogat prodajni program centra

V centru projekcije boste tako našli različne modele projektorjev. Izbirali boste lahko med projektorji za domačo rabo, ki postajajo vse bolj priljubljeni in med profesionalnimi projektorji za večje dvorane in predavalnice. Nato so tu projekcijska platna, ki morajo biti kvalitetna, saj le takšna omogočajo dobro sliko. 

Center projekcije pa vam nudi tudi možnost nakupa različnih nosilcev za projektorje, različne modele interaktivnih tabel, ki so postale obvezne v vseh boljših predavalnicah ter vso dodatno opremo, ki jo potrebuje vsak lastnik projektorja. 

Servisiranje in montaža

Dober center projekcije mora seveda imeti na voljo tudi strokovno usposobljene montažerje, ki kupcu namestijo večje in manjše projektorje v prostor. Poleg tega pa so tu pomembni tudi strokovno podkovani prodajalci, ki znajo kupcu svetovati ter mu povedati, kateri projektor bo primeren za njegove potrebe. 

Ključen del za vsak center projekcije pa je seveda dober servis. Vsak projektor mora biti namreč redno servisiran in najbolje je, da trgovec zagotovi tudi možnost servisiranja, saj sam najbolje pozna naprave, ki jih prodaja. Pooblaščen serviser ima veliko izkušenj in bo kupcu v vsakem primeru lahko priskočil na pomoč, kar je za nemoteno delovanje projektorja izredno pomembno.